PIZZERIA MESSINA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 22 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Messina. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 10:38 Heel lekkere kapsalon, pizza’s en schotel kip Hawaï. Ook heel snel geleverd en vriendelijke bezorger.
25 mei 2024 om 20:15 Besteld ol 18u02 pas toe gekomen 19u47 eten was nog wel warm ma het gaat over de tijd er stond dat er tussen de 20-45 min zou duren
24 mei 2024 om 16:32 Fout in bestelling en duurt wel lang. Frietjes vergeten. 1 zonder groenten gevraagd en toch groenten gekregen. Bij de bestelling met groenten heel schaats belegd. Iets meer dan 50min voor nog geen kilometer.
10 mei 2024 om 14:07 Eten best goed. Enkel jammer dat ik een grote durum besteld (en betaald) had en slechts een normale gekregen heb.
5 mei 2024 om 22:27 Zoals altijd heel lekker! Zelf afgehaald. Spijtig dat looksaus vergeten is en extra opmerking bij grote schotel kip is ook niet gedaan. Voor de rest top!
3 mei 2024 om 17:25 Slechte service! Wij bestellen NOOIT meer! Pizza’s waren af te halen om 19u05, komen daar toe, pas klaar om 19u55, maar gingen ze leveren ter compensatie, 20u05 nog niets, dan maar zelf gaan ophalen waardoor pizza’s koud waren…
2 mei 2024 om 6:07 Bestelling kwam maar niet er restaurant niet bereikbaar, net nadat we elders besteld hadden kwamen de pizza’s toe
1 mei 2024 om 20:15 Pizza's werden geleverd precies op het gevraagde uur
24 apr 2024 om 20:45 Verwachte levertijd gaf bijna een uur aan. Na een kleine 25 minuten bleek de bezorger al voor de deur te staan. Sneller dan ik had verwacht, want ik was nog niet thuis! Wat een leuke thuiskomst, lekkere pizza en een super vriendelijke bezorging.
21 apr 2024 om 19:38 Lekkere pizza's en steeds keurig optijd bezorgd
20 apr 2024 om 20:53 1u40 moeten wachten ipv 48min zoals aangegeven
19 apr 2024 om 23:20 Super